Serieåpning mot Dokka Sport fredag 28 april kl. 19:00

Endelig er ventetida over!! Med flotte treningsforhold på kunstgresset i vinter og 3. plass i Brotherligaen (vinterserien) gjør at vi går med optimisme inn mot serieåpningen. Vi mønstrer i år en meget spennende spillerstall. Leon Aleksander Lynard har vendt tilbake til moderklubben og gått inn i trenerteam sammen med Espen Magnussen og Knut Skjølås. Etter flere år i Nordre Land har også Henrik Engebakken funnet veien tilbake til moderklubben. I tillegg har også unggutta Dag Pettersen og Ådne Skogsbakken vendt tilbake til Søndre Land etter opphold i Gjøvik Lyn. Meget solide forsterkninger til fjorårets spillerstall,

Dokka Sportsklubb er nøtta vi må knekke i serieåpningen. Og nettopp Dokka Sport har vært ei hard nøtt å knekke for Søndre de siste årene. Av de 6 siste kampene lagene har møttes har Dokka Sport vunnet 3, Søndre har vunnet 2 og 1 kamp har endt uavgjort. I protokollen står det at Dokka Sport har scoret 14 mål mot Søndre Lands 13. Søndre Land har i disse oppgjørene pådratt seg 6 gule kort mot Dokka Sports 3 gule og 1 rødt kort. DETTE ER HISTORIE!!!!

Fredag 28 april kl. 19:00 sier det med andre ord PANG på Søndre Land Idrettspark. Dokka Sport fikk en opptur med 12 – 1 seier over Vest Torpa UL i siste treningskamp, men møter nå ett meget solid hjemmelag der nøtteknekkern allerede ligger på bordet i garderoben.

Dette er oppgjøret du ikke må gå glipp av. Hvis du ikke har fått det med deg enda:

SØNDRE LAND IDRETTSPARK FREDAG 28 APRIL KL. 19:00

«LAGET SOM SKAPER BEGEISTRING I NÆRMILJØET»