Seiersrekken fortsetter ! 6 – 1 mot Vang.

På en ikke alt for varm (men vakker) vårkveld , leverte Søndre nok en gang spill som varmet et fotballhjerte. I motsetning til de 2 foregående kampene, tok våre gutter grep om kampen fra start. Aggressiviteten og spillehumøret var på plass – og resulterte i 2 tidlige scoringer av Leon i 8 og 11 minutt. Det kunne virke som dette la en demper på entusiasmen hos våre spillere. Vang kom mer inn i kampen utover i omgangen, og skapte en del farligheter uten at det resulterte i tellende resultat. Mer effektiv var imidlertid Leon, som 2 min. før pause kunne bokføre et ekte hat trick !

I annen omgang hadde hjemmelaget full kontroll, og allerede etter 3 min. øker Ådne ledelsen med et herlig langskudd. Etter 11 spilte minutter reduserer Vang med et mål som etter de aller fleste (unntatt dommertrioen) sin mening var klar offside. 10 min senere legger Håvard på til 5-1 og Mario setter kronen på verket med en nettkjenning rett før slutt.

Alt i alt en solid gjennomført kamp. Blir nå spennende å se om laget klarer å følge opp den gode trenden, i sin første bortekamp for sesongen, mot Ringebu/Fåvang torsdag 25/5.

Dagens start-11er : Jørgen, Mads V., Marius, Espen, Ådne, Andre, Mario, Dag, Leon, Håvard, Vemund. På innbytterbenken : Krzystof, Eirik, Vebjørn, Simon, Anders, Halit. Alle utespillere ble i løpet av kampen benyttet.