Reinsvoll – S.L : 13 -14 !!!

Semifinale i Vinterseriens B-sluttspill gikk av stabelen på Vardal søndag ettermiddag/kveld.

Søndre (som hadde en rekke forfall) la seg lavt fra start og lot Reinsvoll trille ball og føre spillet i hele første omgang. Totningene nettet en gang, og skapte ellers ikke mye mer enn Landingene.

I andre omgang satset våre gutter mer framover, og ble mer aggressive i duellene. Anders utlignet til 1-1 ( og fikk senere se det røde kortet), men Reinsvoll svarte like etter med å gå opp i ledelse 2-1. Med 10 mann på banen kjempet S.L.-mannskapet heroisk, og fikk kjempet inn en utligning på overtid. (Dag)

Straffesparkene som fulgte ble en spennende affære. De 22 første eksekutørene satte alle sine skudd i mål, og det hele ble avgjort da Øystein (som for øvrig spilte en meget god kamp) reddet og P.T. scoret.

Neste kamp blir dermed finalen i B-sluttspillet, som spilles søndag 18 mars kl. 17.00.