Ridabu – Søndre Land 2 – 1

uten navn  Av Geir
     Slurv straffet seg..
     Sitter igjen med en følelse etter kampen at dette burde vi vunnet! Ridabu var absolutt et bra lag med enkeltspillere med gode kvaliteter, men med full skjerping gjennom 90 minutter skulle vi tatt med oss tre poeng hjem.Første kvarteret var vi det klart førende laget da vi presset de tilbake på banen, og de var ikke i nærheten av å skape sjanser. Vi kom heller ikke til noen store før det 16. minutt, og da burde nok den sjansen gitt oss ledelse men ikke god nok kvalitet i avslutningen.Deretter slapp vi oss unødvendig for ofte for lavt i banen, og var for langt unna som 1. forsvarere. Plutselig ble Ridabu farlige, og det hadde vel ikke vært noe å si på om de hadde ledet ved pause etter noen store sjanser siste halvtimen. Vi gjorde mye feil valg, og kvalitet på pasninger var heller ikke gode nok. Det ga Ridabu flere gode overgangsmuligheter, og det er tullete av oss å gjøre motstanderen bedre enn de er.

Personlig feil av oss i 2. omgangs første minutt sendte en Ridabuspiller totalt alene med Patrick, og denne gangen klarte ikke en gang Patrick å redde oss.

Vi klarte etter hvert å skape et godt trykk, og også med noen gode sjanser. Litt uheldig og litt svakt i siste pasning og avslutning ga oss ikke den etterlengtede scoringen. Det så ut til å være dagen da marginene ikke skulle være på vår side rett og slett.

I det 80. minutt fikk vi allikevel endelig uttelling. En for dagen god Robin leverte et godt innlegg fra sin venstre backposisjon. Høyt og bredt i banen som vi ønsker å se våre backer, og med kvalitet i innlegget. I feltet hadde Torsen for endte gang kjørt et av sine mange, tunge løp. En meget god heading, og vi var like langt i målprotokollen.

Dessverre varte ikke resultatet lenge. Kun tre minutter senere endte enda en feil av oss i beina på en motstander. Denne gangen kom de gjennom helt alene på vår venstre side, og fra meget skrått hold dundret den kjappe kantspilleren inn i nettet bak Patrick.

Vi la om til tre bak, og trykket tidvis voldsomt på for flere mål. Det ville seg derimot ikke, og utrolig nok la den lokale dommeren kun til fire minutter (burde vært minst det dobbelte). Det var ikke dommerens feil at vi tapte, men meget spesielt av kretsen å sette opp en dommer som tydeligvis kjente de fleste av Ridabuspillerene veldig godt.

Vil på en dag som ga oss null poeng trekke frem litt mer positivt enn en scoring, et godt første kvartet og en god Robin. Stort pluss til Andre for en meget godt gjennomført kamp! Torsen god i duellspillet, og masse gode offensive løp i tillegg til flott scoring. Positivt innhopp av Simon. Ellers på det jevne, men vet at det bor mye mer i de som ikke ble nevnt. Det kommer frem på fredag! Sliter med litt småskader, men satser på skadefri og full tropp til neste.

Vi må bare gå i oss sjøl, og innse at vi må forbedre oss i det meste frem til fredagens kamp mot Nordre Land.

Laget:

Patrick

Rene      Jon Arild      Jonas J      Robin

Espen

Torsen      Andre

PT      Henrik      Vemund

Innbyttere:
Kris (ikke benyttet)
Mario (46. minutt for Vemund)
Simon (40. minutt for Jonas)
Andreas (70. minutt for PT)
Dag (71. minutt for Jon Arild)
Sverre (ikke benyttet)