Søndre Land – Nordre Land 2 – 6

uten navn   Av Geir
     Naboen i nord var best!
Alltid kjedelig å tape, men synes vi gjorde et ærlig forsøk mot et godt lag fra Nordre. Resultatet viser 2 scorede mål for oss, men det skulle vært 3 da dommeren var for raskt ute med å dømme straffe til oss (to sekunder etter han blåste satte Dag sin andre for kvelden, men ikke godkjent altså – kampens gode dommer ba imidlertid om unnskyldning for feilen etter kampen, og det er tilgitt).Vi tar altså positivt med oss antall scorede, og vi hadde også flere gode muligheter til å score mer! Mange vil nok mene vi slo for mye langt, og hadde mye fokus på dødballer. Vi står for vårt valg av strategi, og mener det var riktig med tanke på eget og motstanders lag.

Tapet kom som en konsekvens av klare personlige feil i forbindelse med alle baklengsmålene, men også fordi Nordre har meget god kvalitet i sine avsluttere!

Jeg går ikke inn i forklaring rundt hvordan baklengsmålene kom. To av dem kom i 1. omgang, og fire i andre.

Vi utlignet til 1-1 i det 29. minutt ved Torsen etter godt slått frispark fra PT. Det var tydelig Nordre fryktet våre dødballer, og vi var små marginer fra å score fire-fem til på dødballene våre.

2-6 scoringen kom i det 91. minutt ved vårt 15-årige supertalent, Dag! Som jeg skrev i innledningen ble han fratatt sitt andre (93. minutt). Straffesparket vi ble tildelt tok Torsen seg av, og skuddet ble reddet av Nordres keeper.

Vi er stolte av våre mange spennende unggutter som la ned en fantastisk god jobb i går, og også viste frem sine gode ferdigheter med ball (vi slo ikke bare langt…).

Hele laget fortjener ros for sin gode innstilling, og topp innsats gjennom hele kampen! Det var dessverre allikevel sånn at vi ble hardt straffet for de nevnte feil som vi må jobbe med å luke bort, og det er en del av gamet.

Mange har sterke meninger om gressmatta, og at vi spilte kampen der. Den diskusjonen går jeg ikke inn i da det er en beslutning av klubben som vi respekterer. Jeg mener uansett at vi fikk den ønskede gode rammen rundt kampen med 200 tilskuere, og en innholdsrik lokalmatch. Ikke mange lokale klubber som matcher våre tilskuertall!

Vi forbereder oss nå til kampen mot Løten på fredag, og regner med at vi da har Mats Lomsdal, Jon Arild, Henrik og Jonas klare. Sterkt å levere så bra i går med fire så viktige og gode spillere ute fra troppen.. Tar også med at vi har et godt håp om å ha vår sterke veteran Stian Hagen klar til høstsesongen!