Løten – Søndre Land 6 – 2

uten navn  Av Geir
     Vi mangler litt opp til topplagets nivå…
     Vi mønstret en god tropp til oss å være, og hadde et håp om at vi skulle levere 100 % og at det kunne gi seier.Det viste seg tydelig etter et kvarter at det var nivåforskjell mellom oss og Løten, og at vi mangler både rutine, ferdigheter og styrke til å matche et så godt lag. Uansett hang vi i perioder godt med, og fikk klare svar på hva vi må jobbe med. Vi må innse at vi trenger en del tid for å bli stabile nok til å bli et topplag, men det er heller ikke vårt mål å kjempe helt der oppe i år.

Dessverre fikk vi nok en gang oppleve en svak dommer da vi tok turen over til Hedmarken. Vi er ikke dårlige tapere, og skjønner godt at dommeren ikke ødela våre muligheter til poeng. Men en meget billig straffe til Løten i det 3. minutt ga oss et dårligere utgangspunkt enn vi hadde trengt. Og utrolig mye dårlig dømming kampen gjennom, og en arroganse fra dommeren vi håper vi slipper å se igjen. Det topper seg når han dømmer feil innkast til Løten, og han sier høyt å tydelig på banen til Løtenspillerne at vi lar de få kastet allikevel. På overtid klarer han også å dømme straffe til Løten som ikke er i nærheten av straffe, og i tillegg gi Mats rødt kort!!! Undertegnede ble med i dommergarderoben etter kampen og la fram synspunkter på dømmingen på en rolig og skikkelig måte, men han viste ikke tegn til å lytte. Vi krysset av for å levere rapport på han, men av erfaring er det bortkastet tid. Får bare håpe at noen kan viske han noen kloke ord i øret..

Takk til Løten for en god kamp, og med masse ros for spill som holder godt
3. divisjonsnivå!

Kampen startet med en STOR sjanse til oss etter 50 sekunder!! Den burde blitt satt i kassa, Vemund…

Så kom straffesparket som ble omsatt i scoring etter 3 minutter.

I det 11. minutt utlignet vi etter en god corner fra Mario. Vemund sist på ballen før den passerte streken!

15. minutt og 2-1 etter at vi sto for høyt, og en flott bakromspasning ga Løten fritt spillerom. 32. minutt og 1-3 etter å ha blitt utspilt (dog puslete av oss). 1-4 i det 44. minutt da spissen deres fikk stå alene på 18 meter å prikke inn i lengste hjørne.

55. minutt og 1-5, 64. minutt og 1-6. Begge anledninger totalt utspilt igjen!

I det 90. minutt fikk vi tildelt straffe, og Patrick scoret sikkert!

Så kom den tidligere omtalte håpløse dømmingen til dommeren på overtid. En svak straffe ble reddet av Patrick.

2 scoringer mot serielederen var bra, og vi kunne fort puttet et par til. Men 6 baklengs er altfor mye, og Løten kunne også scoret adskillig flere.

Altså ikke gode nok, men vi gir oss ikke (selvfølgelig)!