VANG – SØNDRE LAND 3-3

All ære til Vang som sto på fra første til siste stund, men dette var på mange måter utrolig svakt av oss!

Vi var i store deler av kampen med på tempoet til Vang, og vi har mye mer inne enn det vi fikk ut av kampen. Vi manglet stort sett et godt tempo i ball og bevegelser, og det var skuffende at det bare i korte perioder ble vist god kvalitet.

Vår første målsjanse kom etter en snau halvtime da PT sendte et frispark i stolpen. Halvtime uten særlig egne sjanser er for dårlig!

Nå skapte ikke Vang særlig heller, og utrolig nok serverte vi de en stor sjanse de tok vare på i det 35. minutt. Der sov vi, og Vang ledet 1-0!

Kun tre minutter senere utlignet vi ved Vemund etter frispark slått inn i boks av PT.

2. omgang var noe mer positiv offensivt, men det skulle også ikke mye til! Defensivt var vi fortsatt rufsete, og vi forærte nok en gang Vang en stor sjanse som de scoret på. 51. minutt, og 1-2 da de helt unødvendig kom mutters alene med Patrick. Rene utlignet i det 65. minutt på et meget bra langskudd!

I det 84. minutt tok vi ledelsen ved PT etter meget bra innlegg fra Dag!

Allikevel klarte vi å rote bort to poeng da Vang utlignet på en lompe av et skudd fra ca 30 meter! Dommer ga beskjed om at han hadde lagt til 4 minutter, men han valgte å øke til 5 minutter. Scoringen kom etter 49.59 spilt av 2. omgang!! Merkelig av dommer, men helt unødvendig og svakt av oss å ikke ri av siste tiden med ledelsen i behold.

Mye negativt her altså, men det var det også!