Dokka Spkl – Søndre Land 2-3

Etter 8 kamper på rad uten seier kom endelig seieren!!

Av mange årsaker har vi over en lang periode slitt med å prestere godt nok til å vinne kamper. Vi innser også denne gangen at det var en del å sette fingeren på i gårsdagens kamp, men vi velger å kun fokusere på at vi endelig vant igjen. Den gode følelsen skal vi ta med oss inn i kampen mot Stange på fredag.

3 scoringer er bra, og vi var nærmere det dobbelte enn Dokka var utligning. Innstilling og innsats var på topp av oss, og viljen til å vinne var upåklagelig!

Vi startet kampen klart best, og hadde et par gode muligheter før vi tok ledelsen i det 22. minutt. Simon skaffet oss et straffespark som Patrick scoret sikkert på. Vi slet innimellom litt med organisering, men gikk til pause med en fortjent 1-0 ledelse.

Kun 3 minutter ut i 2. omgang gikk vi opp i 2-0. PT som jobbet knallhardt gjennom hele kampen slo et meget godt innlegg fra venstre, og Simon stusset innlegget perfekt i lengste hjørne.

Jonas og Mats slet med skader i slutten av 1. omgang, og vi så med en gang i 2. omgang at de ikke kunne fullføre. Før vi rakk å bytte de ut og omorganisere var vi uheldige da begge ble involvert i en sjanse for Dokka, og Jonas var sist på ballen som ga Dokka redusering i det 50. minutt.

Litt som i 1. omgang slet vi også med organisering i 2., og vi var heller ikke bra nok til å trille ball. Men sjanser skapte vi ved god vilje. I det 68. minutt tok vi ledelsen 3-1 etter nok et innlegg fra PT. Denne gangen var en Dokkaspiller sist på ballen etter godt press av Simon. I perioden som fulgte burde vi satt både en og to til, men mot spillets gang reduserte Dokka i det 83. minutt på et skudd fra drøye 20 meter. Dokka la om til 3 mann bak, men skapte ikke særlig mer trykk av den grunn. Det var vi som var farligst, men ingen flere scoringer.

Ros til alle 16 spillere som stilte og spilte i går for godt fokus og godt humør, og takk til våre fremmøtte supportere som alltid er der for oss!