Dokka Sport 1 Rema 1000 cupmester 2016

Øystein Lunden Slåttsveen, Vegar Rostad, Øystein Askvig, Mads Mario Tollefsrud, Espen Haugerud, Andre Gullen Normann, Martin Stabekk, Thomas Slettum og Amund Haug Espeseth kan alle smykke seg med tittelen Rema 1000 cupmester 2016 idet det var nettopp disse kjempene som sto på lagslista til DOKKA SPORT 1.

I finalen møttes Dokka Sport 1 og Vest Torpa 1.  En spennende kamp som sto  3 – 3 når sluttsignalet gikk. Dermed gikk kampen til sudden death. Her var levnet ikke Dokka Sport 1  Vest Torpa 1 noen tvil og avgjorde kampen ganske raskt.

Vinnerlaget tok seg til finalen ved å bli nr 2 i gruppe c etter å ha spilt 1 – 1 mot Nordre Land 3, vunnet 2 – 1 over Vest Torpa 2 og  knust Søndre Land Lærerne med 4 – 0.  I semifinalen møtte de Søndre Land 1. Også denne kampen gikk til sudden daeth etter 0 – 0 ved kampslutt. Her sto det kun 2 spillere på hvert lag igjen på banen når Dokka Sport satte inn vinnermålet. I kvartfinalen ble Vind slått med 3 – 0 og dermed finale, og resultatet vet vi nå.

Det andre finalelaget Vest Torpa 1 tok seg til finalen ved å bli nr 2 i pulje B.  De vant sin første kamp 3 – 1 mot Expected Toulose før de knuste Nordre Land 2 hele 8 – 1 i sin andre kamp. I sin siste innledende kamp tapte de 2 – 1 for Vind. I semifinalen møtte de Nordre Land B og vant denne med 2 – 0. I kvartfinalen var det nok ett Nordre Landlag som måtte se seg slått av Torpinger med skumle hensikter. Nordre Land 3 ble slått 2 – 0 og dermed finale mellom Vest Torpa 1 og Dokka Sport 1.

Våre egne lag var fornøyd til tross for at de følte litt stang ut enkelte ganger. Søndre land 1 tapte 2 – 1 for Dokka Sport 2 , vant 4 – 3 over Nordre Land 1 før de i siste innledende kamp vant hele 10 – 0 mot Vest Torpa 3. De ble dermed vinner av pulje A og møtte, som tidligere beskrevet Dokka Sport 1 i semifinalen og da vet vi at det stoppet der.

Søndre Land 2 ble nr 2 i pulje D. I sin første innledende kamp vant de 7 – 1 over Nordre Land JR. før de tapte 2 – 1 for Nordre Land B i sin andre kamp. I sin siste innledende vant de 2 – 0 over Vind 2.  I Semifinalen møtte de Vind, og Vind vant  1 – 0 og dermed snipp, snapp snute også for Søndre Land 2.

Vi tar av oss hatten, bukker dypt og GRATULERER DOKKA SPORT 1 SOM REMA 1000 CUPMESTER 2016!!!