4 – 2 seier over Reinsvoll

Lørdag ettermiddag møttes Søndre Land og Reinsvoll til treningskamp på Vardals kunstgress. Søndre Land gikk seirende ut av kampen, og vi gjengir her Knut Skjølås og Espen Magnussen sine «facebokktrykk» om kampen.

(NB!  Vi kommer etter hvert med fyldig oppdatering om spillerstall og stå forøvrig. Fyldige kampreferater vil det også bli.)

Mario fikk en god bursdagsfeiring med S.Land senior idag.Vi møtte Reinsvoll på «myra» kunstgress og vant fortjent 4-2.????????Mange nye fjes på laget i år,blant annet Sindre som ubeskjedent putta alle 4!!!
Mye bra,samtidig en del å jobbe med,men akkurat sånn skal d være på denne tida av året og.!
Takker hjerteligst for innsatsen alle mann,og ser fram til neste trening.

Hei!
En brukbar kamp i går, følte vi hadde kontroll. Selv om vi ikke hadde ballen så mye som vi kanskje ønsker, fikk vi likevel de sjansene vi trengte. En effektiv Sindre, og lite sjanser til Reinsvoll, var alt som skulle til.
Vi trener kommende uke mand kl 20 i hallen, onsd kl 2030 i hallen, torsd mulig ute hvis banen blir bra. Kamp mot dokka lørdag kl 15 hjemme. Viktig å bygge videre nå.