Treningskamp mot Reinsvoll. 06.02.16

(NB! Oppdatert liste over treningskamper ligger til høyre på denne side. Litt usikkerhet vedr. kampen mot Dokka Sport søndag 14. februar. Oppdatering følger når vi vet noe mer…. følg med!!!)

Liten inforapport om/fra treningskampen mot Reinsvoll.

Resultat: 4-2, Sindre (4) 17 spillere til disposisjon, alle benyttet.  Fravær: Christer ( skade ), Vemund ( skade ), Sverre ( skade ), Eirik ( syk ), Krzysiek ( ny )
En grei kamp, Reinsvoll presset høyt fra start, slik at vi ikke fikk roen til å spille ball i bakre firer som som vi ønsket. Vi måtte da legge oss litt bakpå, startet press fra midtbanen og lot de trille ball i bakre firer. Vi hadde god kontroll, og når pasningsfeil kom fra Reinsvoll, utnyttet vi muligheten ved å kontre, tror nesten alle 4 måla kom på den måten. Vi var bedre i duellspillet ( bra), men mer å gå på. Virket som vi hadde mere ork ( kondisjon) også, det så vi de siste 20 min.  4 scoringer av Sindre – som er råsterk, gode gjennombruddspasninger fra midten ved 2 av måla.  Første baklengs – klar offside Andre baklengs – elendig duellspill ved corner ( på min kappe)
I denne kampen var det mest fornuftig å ligge lavt og vente på feil vi kunne utnytte.
Skal vi styre kampene selv, må vi ta tak i ballen, bruke få touch, bevege oss vekk fra pasningsskygge, mer engasjerte og bruke bredden.