Søndre Land – Vang 3-0

Strålende 1. omgang ga solid seier!

Vi hadde jobbet med å nullstille etter seieren mot Vind, og hadde en god følelse i forhold til at innstilling og innsats nok en gang skulle være på topp!

Godt forberedt var vi også denne gang via gode treninger med fokus på hvordan vi skulle løse kampen både defensivt og offensivt, og 1. omgang ga innimellom frysinger da vi fikk se et spill som var akkurat som vi hadde drillet på trening!

Defensivt meget god 1. omgang, noe mer rufsete 2. omgang som stort sett kom som følge av dårligere valg offensivt enn i 1. omgang. Uansett knallsterkt da vi gikk av banen etter 94 minutter og ingen målsjanser til Vang!!

Mye småpent spill første snaue halvtimen, og med tre-fire store sjanser som burde gitt scoring. I det 29. minutt sendte Mario oss i føringen med en kontrollert avslutning fra 14 meter i det lengste hjørnet. Mario som for øvrig virkelig nærmer seg storform på vår venstre kant!

Så viste vi oss frem igjen som et sterkt dødballag i det 32. minutt. Flott slått frispark fra PT, og en flott heading av Henrik. 2-0 i protokollen!

Vi fikk bevist at vi langtfra «bare» er et dødballag med masse bra spill, og med en kontring i det 42. minutt som tatt fra øverste hylle! Først en pasning til Jonas som tok med ballen i lengderetning, og Vemund kjørte et herlig løp til venstre for Jonas. En perfekt timet pasning sendte Vemund igjennom alene mot keeper, og en rolig klasseavslutning fra Vemund ga oss 3-0!

Vi hadde fokus i pausen på å holde trykk og innsats oppe i tillegg til et par justeringer.

Fornøyd med innsatsen i 2. omgang, men som skrevet i innledningen ble ikke omgangen særlig god. Dog burde vi vel strengt tatt scoret i hvertfall tre de første 20 minuttene på noen gedigne muligheter. De sitter neste gang!

Vi vant sjansestatistikken 12-0, og er veldig godt i gang med sesongen!

2 nye debutanter kom også på banen i går. 99-modellene Martin Hoff og Mads Vikersveen slapp til på slutten av kampen, og kom godt fra det med topp innsats!

Laget:

Patrick

Rene /  Vegar /  Jonas J /  Joakim

Espen

Ådne /  Henrik

PT  / Vemund  / Mario

Innbyttere:
Kris (ikke benyttet)
Andre S (55. minutt for Mario)
Jonas H (60. minutt for Joakim)
Sverre (80. minutt for Ådne)
Martin (87. minutt for PT)
Mads (87. minutt for Vemund)

Vi har for tiden skader på Jon Arild, Torsen og Andre V, men håper og tror de alle snart er i trening og kamp igjen. Mats Lomsdal er også snart klar for spill etter langt øvelsesopphold i militæret. Simon og Andreas meldte forfall til gårsdagens.

Gledelig er det å melde at Robin er på plass igjen hos oss 21. mai, og vil helt klart styrke oss utover sesongen!