Seier til Dokka Sport i treningskampen.

Dokka Sport vant treningskampen mot Søndre 3 – 0.  Kommer tilbake med vår egen kampvurdering senere, men legger foreløpig ut Svein Arild Ruds (Dokka Sport) oppsummering fra kampen.

Dokka Sportsklubb vant lokaloppgjøret mot Søndre Land IL mandag kveld. Første omgang var en jevnspilt og litt kjedelig affære, men Sport’n-gutta tok tak i kampen umiddelbart etter pause og scoret to kjappe mål ved tvillingbrødrene Menkerud. Thomas Menkerud avgjorde kampen definitivt med sin scoring i det 75 min, forøverig etter et meget pent oppbygd angrep der flere gjorde en god jobb i forkant. Mads Mario Tollefsrud fikk strekk i låret etter bare 13 min og måtte dessverre gå ut. Han ble imidlertid erstattet godt av en livlig og hardt arbeidende Mats Johan Kolsrud. Søndre Land IL var kanskje best i perioder i 1 omgang (mye grunnet medvind), men klarte aldri å svare på tiltale i regnværet i andre omgang. De fikk også en meget god forsvarspiller skadet og det svekket Søndre-laget betydelig