5 – 1 seier til Vest Torpa i treningskamp

Etter å ha ledet 1 – 0 over Vest Torpa til pause, var det alikevel torpingene som kunne reise hjem med det breieste gliset etter å ha vunnet 5 – 1.  Undertegnede så ikke selv kampen, men tilbakemeldinger fra trenerduoen forteller om en godkjent 1 omg. Søndre tok ledelsen halvveis ut i førsteomgangen og hadde muligheter til å øke ledelsen. bl.a et frispark i tverrligger. Torpingene utlignet kjapt i andre omgangen. Dette i tillegg til høyere tempo i kampen gjør at Søndre aldri kommer opp på det nivået vi vet laget besitter. Laget mister konsentrasjonen, blir unøyaktige og gjør personlige feil. Dette fører til veldig lettkjøpte skoreinger til Vest Torpa. Trener Espen Magnussen ser likevel masse positivt å bygge videre på fra 1 omgangen og tar selv ansvar for 3 av torpeskoringene i 2 omg.

Nå er denne kampen historie.  Søndre mønstrer i år et meget ungt mannskap og stabilitet er noe som kommer etter hvert.  Ingen grunn til å henge med hodet, trenerduoen er klar på hva som må jobbes videre med.

Neste treningskamp er mot Lunner 16. april kl. 15:00 på Hov Stadion.