Seiersrekken fortsetter : 2-0 over Reinsvoll 2

Søndre Land stilte med følgende mannskap : Startoppstilling : Krzysztof, Torsen, Marius, Espen, Anders, Andre, Mario, Leon, Vemund, Håvard, Simon. Innbyttere (alle benyttet) : Vebjørn, Eirik, Halit, Fredrik.

Kveldens kamp i Brother-ligaen ble et jevnspilt oppgjør, med overtak til hvert av lagene i ulike perioder av matchen. Reinsvoll 2 åpnet best, og hadde grepet om spillet det første kvarteret. Søndre jobbet seg imidlertid sakte men sikkert inn i kampen – og var det førende laget i andre halvdel av omgangen. Det kunne noteres 3 FETE sjanser til Søndre, uten at ballen fant veien inn i nota.

Søndre startet 2 omgang best, og allerede etter 7 min. setter Leon ballen i mål på straffespark – etter at Torsen ble felt etter en god gjennomløpning. Søndre holder trykket oppe en stund, men så overtar motstanderen mye av initiativet, uten å skape de helt store farlighetene. Mot slutten presser våre gutter mer på, og det resulterer i en scoring av Mario etter hurtig og presist angrepsspill. I tillegg har vi enda en kjempesjanse , uten å lykkes med avslutningen.

Alt i alt en fortjent seier, mot et lag som ga oss bedre motstand enn vi har hatt tidligere i Vinterserien.

Søndre vinner dermed pulja si med god margin, og møter Snertingdal / Redalen 2 i semifinale søndag 26 mars kl 17.