Sterk seier over Reinsvoll !

En vakker vårsolkveld kom et optimistisk Reinsvoll-lag på besøk i Idrettsparken, og møtte disse Søndrespillerne : Jørgen, Torsen, Henrik, Dag, Marius (Flikkern), Håvard, Andre, Vemund, Mario, Ådne, Leon. Innbyttere : Eirik, Anders, Simon, Espen, Vebjørn og Halit. (alle ble benyttet).

Gjestene var ubeskjedne nok til å ta et solid grep på kampen det første kvarteret. Med større aggressivitet og innsatsvilje enn hjemmelaget gikk de opp i ledelsen etter bare 6 min. spill. Søndre jobbet seg etter hvert inn i kampen, og Leon fikk satt inn en utligning i det 20 min. Dette tente tydeligvis våre gutter, og resten av omgangen ble et fyrverkeri av en fotballkamp. Søndre dominerte fullstendig med gode taklinger og hurtig angrepsspill, som resulterte i ytterligere 4 vakre scoringer : Håvard (23 min), Leon (30+45,staffe) og Mario (42,herlig dupper fra 25 m.)  5 – 1 til pause, mot et totalt utspilt og frustrert Vestre Toten-lag.

Annen omgang ble en jevnere forestilling, men Søndre hadde de fleste og beste målsjansene. Håvard satte inn 6-1 i det 11 min. – og Reinsvoll fikk en redusering like før slutt. Søndre lot alle sine innbyttere få slippe til, og det var betryggende å se at laget holdt trykket oppe etter alle disse byttene. Dette viser med tydelighet at vi nå har en solid spillerstall, både mht kvantitet og kvalitet. Noe som er veldig betryggende med tanke på resten av sesongen.

En meget morsom kveld på Stadion, som bør lokke enda flere tilskuere til kamp neste fredag – som er mot Vang.