Søndre Land – Reinsvoll fredag 5 mai kl.19:00

Reinsvoll gikk på et noe uventet tap for Ringebu/Fåvang i serieåpningen. Etter en skuffende 1 omgang styrte Reinsvoll andreomgangen og det var kun en glitrende Ringebu/Fåvangkeeper som hindret Reinsvoll i å få tellende resultat. Totningene var rimelig skuffet over seriepremieren og mener dette kommer til å verst ut over Søndre Land fredag kveld når de skal «reise kjerringa» på VÅRT eget kunstgress.

Søndre Land derimot vant, etter en andreomgang der de så å si parkerte Dokka Sport i garderoben, 4 – 1 i seriepremieren. Med det bekreftet Søndrelaget det vi har sett gjennom hele vinteren at noe var på gang. Med fantastiske treningsforhold og gode forsterkinger ser det ut til at Søndre har stabilisert seg på et nivå godt over fjorårssesongen.

Hva annet kan vi gjøre enn å ønske Reinsvoll velkommen til Søndre Land Idrettspark fredag 5 mai kl. 19:00. Dette blir litt av en triller. Velkommen Reinsvoll …… VI ER REDO!!!