Poengsankingen fortsetter : Seier over Ringebu/Fåvang.

Vakre Gudbrandsdalen tok i mot følgende Søndre Land-spillere til kamp på Fåvangkunstgraset : Jørgen, Ådne, Henrik, Espen, Mads, Andre, Tors, Dag, Leon, Håvard og Vemund i start 11er – med Krzysztof, Eirik, Anders, Marius, Simon og Vebjørn som innbyttere. (Alle utespillere ble i løpet av kampen benyttet)

Søndre tok grep om spillet fra start, og det var  fortjent at bortelaget tok ledelsen etter 10 min spill. Dag satte fart framover og danset (quick-step ?) seg gjennom dølene sitt forsvar og scoret sikkert. Vakkert !!! Allerede noen minutter senere får vi 2 cornere rett etter hverandre, og etter servering av Dag, så netter Andre. Kampen faller i kvalitet etter dette, og R/F kommer mer med i spillet. Søndre har imidlertid god kontroll, og skaper også de største sjansene utover i omgangen. 0-2 til pause er et veldig greit resultat ut fra banespill/sjanser/cornere.

Vertene brukte pausa godt, og kom bra i gang de første minuttene av 2 omg. I det 55 min får de et frispark på 16m som settes helt opp i krysset, og dermed 1-2. Pent utført ! Dette setter mer fart i gjestene, som i det 61 min får et av sine mange hjørnespark. Kampens beste spiller, Dag, skrur ballen rett i nota. Herlig !!  Resten av matchen har Søndre stort sett bra kontroll bakover, og produserer også målsjanser som det ikke blir noe av.

R/F viste seg som et vanskelig lag å spille mot. Lange baller og mange dueller, var medisinen de tok i bruk. Heldigvis var Søndre som sola : Glimtet til i perioder, og varmet de tilreisende supporterne akkurat nok til at de kunne reise fornøyde hjem. 3 poeng i den første bortekampen smakte godt.

Neste utfordring er Dombås, som kommer til Hov lørdag 3/6. Nytt bekjentskap – og ny spenning.