Søndre møter Dombås IL lørdag 3 juni kl 14:00

NB!!! LØRDAGENS SERIEKAMP MOT DOMBÅS IL GÅR PÅ SØNDRE LAND IDRETTSPARK  KL.14:00. 

Kamptidspunter er med andre ord flyttet 1 time fra kl. 15:00 til kl. 14:00. Dombås IL er våre lengst farende gjester  i idrettsparken i år. Laget har spilt 2 bortekamper til nå og fått en seier og den kom i andre serieomgang mot Ringebu/Fåvang med 1 – 0 seier. I første serieomgang gikk Dombås på et 2 – 1 tap mot Lillehammer 2.

Vanskelig å si hvordan Dombås står seg mot ett Søndrelag med knallstart på sesongen. 4 seire og full poengpott lar seg høre, men da bygger det seg også opp ett favorittstempel som skal forsvares. Hvordan takles det etter hvert? Samtidig bygger det seg opp et motivasjonsmoment hos motstanderen, nemlig å få tatt denne skalpen og derved gi Søndrelandingen bakkekontakt igjen.

Nei dette blir spennende…. møt opp og støtt Søndregutta. Bli med på laget som

                                                                skaper begeistring i nærmijøet!!