Fortsatt ubeseiret etter 1-1 mot Dombås.

Langveisfarende gjester entret kunstgraset på Stadion på en tidlig pinseaften, og møtte følgende 11 fra Søndres startoppstilling : Jørgen, Torsen, Espen, Henrik, Ådne, Andre, Dag, Mario, Leon, Håvard og Vemund. På innbytterbenken : Krzysztof, Eirik, Mads V., Simon, Marius, Vebjørn og Rene.

Første omgangen bør egentlig forbigås i stillhet. Søndre taper de fleste duellene og får ikke satt noe eget spill. Lange baller bakfra ble som oftest et lett bytte for gjestenes midtforsvar. Søndre skaper imidlertid de fleste sjansene, og får også noen cornere – men uten å få tellende resultat. Det gjør imidlertid Dombås, som rett før pause går opp i ledelsen med en gjennomløpning og derpå følgende sikker scoring.

Andre omgang blir mye bedre, sett med en Landings øyne. Med trøkk i duellspillet  og mer spill langs bakken, gjør at hjemmelaget tar et lite grep om kampen. Dette fører til en nettkjenning av Leon i det 7 min., etter et vakkert framspill av Dag. Banespillet jevner seg etter hvert mer ut, og begge lag har sine store sjanser uten å lykkes med å score.

Søndre får et mål (feilaktig ?) annulert, og vinner både sjansestatistikken (ca 7-4) og cornerstatistikken (ca 5-1), mens ballinnehav var nogenlunde jevnt fordelt. På denne bakgrunn hadde det ikke vært noe å si på nok en 3-poenger til våre gutter. På den annen side var dette et oppgjør som Søndrelaget var langt unna å vise det de er gode for, men det kan jo også skyldes at motstanderen gjorde det vanskelig for våre utvalgte med et tøft duellspill og god innsatsvilje.

Tror vi kan si oss fornøyde med 1 poeng på en dårlig dag – og ser fram til neste mulighet for poengfangst, som er bortekamp mot Lunner førstkommende fredag (kl. 19.30)