Treningskamp, Toten – S.Land : 4-2

Høstsesongen nærmer seg med raske skritt for våre 5-div. gutter. I oppkjøringsfasen var det søndag ettermiddag duket for kamp mot 4-div.laget fra Toten på Lena kunstgrasbane. Søndre stilte opp med følgende mannskap fra start : Jørgen, Anders, Mads I., Espen, Ådne, Dag, Andre, Mario, Vemund, Simon, Kristian. På innbytterbenken, som alle ble benyttet : Leon, Vebjørn, Rene, Johannes, Eirik, Halit.

Divisjonsforskjellen var merkbar i store deler av første omgang. Med større bevegelighet, raskere balltempo og kvikkere bein satte Toten det gjestende laget under press. Ser vi på ballbesittelse/sjanser/cornere var derfor en ledelse på 2-0 fortjent.

Pausehvilen hadde nok gjort bortelaget godt. En frisk start på annen omgang resulterte i 2 store sjanser på de første 5 min. – men dessverre ingen scoringer. Etter hvert jevnet spillet seg ut, og Toten gikk opp i 4-0 ledelse etter nettkjenninger i det 12 og 17 min. Søndrelaget ga imidlertid ikke opp, og reduserte to ganger ved Ådne og Leon.

En nyttig gjennomkjøring endte dermed 4-2. Et resultat som var helt greit etter spill og sjanser.

Vi ser fram mot første høstkamp med spenning og glede. Motstander er Kolbu/KK 2 på bortebane, mandag 7 aug. kl. 19.00.  Toppoppgjør i 5 div. avd. 01 !!