Kolbu/KK 2 – S.Land : Imponerende opphenting. Fra 3-1 til 3-5 !!

En meget sterk Søndretropp tok mandag kveld turen til et grått og vått Totenlandskap for å møte tabelltoppnaboen på naturgras. Helt klart at hjemmelaget satset hardt for å ta skalpen til gjestene, idet halvparten av laget også figurerte i troppen på siste 4-div. kamp. Landingene stilte med følgende 11 fra start : Mariusz Pawlak, Mads, Henrik, Espen, Ådne, Andre, Dag, Mario, Leon, Simon, Kristian. På innbytterbenken : Anders, Torsen, Marius, Håvard, Vebjørn, Rene, Vemund.

Publikum ble vitne til en spennende og innholdsrik batalje, med mange sjanser til begge lag – hvor Kolbugutta utnyttet mulighetene best i 1. omgang og scoret 3 ganger. Hvorav det ene må være årets mål på Kolbu Idr.pl. : Et skikkelig lykketreff fra ca 30 m. Søndre hadde også sine muligheter, med bl.a. to stangskudd. Nettkjenning ble det på Simon da det var gått 6 min. – etter et pent angrep på høyresida. Etter banespill, antall sjanser og cornere gikk lagene til pause med en litt ufortjent 3-1 ledelse til totningene. Ledelsen kunne fort vært større, men Søndres nye polske keeper reddet et straffespark. Han hadde i tillegg flere gode redninger – og viste seg som en meget nyttig tilvekst i spillerstallen.

I pausa bestemte bortelaget seg for at 2. omgang SKULLE vinnes – og allerede etter 10 sek. spill kom den første muligheten til redusering, men skuddet gikk like utenfor. Oppildnet av dette satte nå Søndre inn et solid press som resulterte i en Marius-scoring etter corner, da 3 min. var spilt. Kampen bølget nå fram og tilbake, med muligheter til begge lag – uten at noen klarte å «putte». Etter 32 min. tar så Ådne saken i egne hender (bein) : Setter opp en voldsom fart fra egen banehalvdel og danser seg gjennom motstanderforsvaret. Avslutter på vakkert vis, og dermed 3-3. Praktfull prestasjon !!  Like etter kommer Leon seg på målgjørerlista, og dermed er rødtrøyene i ledelsen for første gang i kampen. Kolbugutta likte dette dårlig, og satset hardt (og noen ganger stygt) for en utligning – men Søndreforsvaret holdt stand, og mot slutten av kampen satte Håvard den berømmelige «spikeren» med et nydelig skudd.

En veldig godt gjennomført kamp fører til at tilværelsen på tabelltoppen nå er ganske ensom. Fredag venter imidlertid Dokka Sp. som en sulten utfordrer – og med samme glød og innstilling som i dagens kamp, blir det nok både spennende og moro på Dokka Stadion.