2 – 0 seier over Dokka Sport

Kontrastene var store fra mandagens prestasjon mot Kolbu KK 2 til  bataljen mot Dokka Sport på Dokka Stadion fredag kveld. På Kolbu så vi ett Søndrelag som nærmest kokte over av spilleglede og ståpåhumør. I kveld så vi ett Søndrelag som aldri klarte å løfte hode over skulderhøyde. Når det er sagt, skal vi selvfølgelig være fornøyd med 3 poeng. Det betyr at vi ligger på topp med 25 poeng på tabellen, 8 poeng foran Kolbu KK 2 og 9 poeng foran Reinsvoll på 3 plass. Reinsvoll som for øvrig er vår neste motstander i OA-tv-sendt kamp fredag 18 august kl. 18:30.

Søndre mønstret følgende mannskap:

Mariuzs Pawlak – Ådne Skogsbakken – Marius Storsveen – Espen Magnussen – Mads Vikersveen – Marius Skjølås – Dag Pettersen – Andre Skjølås – Kristian Bjørnerud – Tor Erik Odden – Leon Aleksander Lynard.

På benk: Rene Rinden Bekkelund (inn etter 75 min for Mads Vikersveen) -Anders Perstuen (inn etter 45 min for Ådne Skogsbakken) – Simon Sagvold (inn etter 79 min for Leon Aleksander Lynard) – Martin Lillehaug (inn etter 63 min for Tor Erik Odden) – Vebjørn Nyhus (inn etter 45 min for Kristian Bjørnerud) – Vemund Wilberg Willassen.

Første omgangen på Dokka Stadion lar vi gå over i historien uten at vi sløser med for mye blekk. Søndre hadde stort sett kontroll på det som skjedde ute på banen. Dokkakeeper Øystein Slåttsveen hadde ett par flotte inngripner, ellers gikk både cornere og frispark enten for langt eller for høyt. Det sto 0 – 0 til pause.

2 omgangen var noe bedre enn første uten at vi var i nærheten  av hva vi vet vi kan. Vi går opp i 1 – 0 ledelse etter 52 min da en uheldig Dokkaforsvarer setter ballen knallhardt i egen goal etter flott forarbeid av Leon. Som sagt var det enkelte tendenser i andre omgang, men en dommer som mistenkes å være korpsmusikker på fritiden, stykket opp spillet med å blåse i tide og utide. Det ble aldri noe rytme eller flyt i spillet på grunn av stadig avblåsinger. Vel vel, nok om det. Søndre økte sin ledelse til 2 – 0 etter 68 minutter. Frispark fra 20 meter ekspederes på best mulig måte. Leon Aleksander Lynard kliner baller helt oppe i keeperens høyre vinkel. Ja, ballen satt faktisk fast i netter noen sekunder før den falt på bakken. Glimrende utført. Søndre hadde full kontroll på kampen og vant en fullt fortjent seier på en dårlig dag.

I en stort sett fairspilt kamp ble det delt ut 6 gule kort og 1 rødt kort ifølge kamprapport. (Hmmmm jeg mener det var 8 gule ??) For Søndre Land var det Leon Aleksander Lynard, gult kort og Andre Skjølås, 2 gule og dermed rødt kort som kom i dommerblokka.

Vi tok med oss 3 poeng hjem til Hov, koser oss med dem,  og ser frem mot Tv sendt kamp fra Reinsvoll Idrettspark fredag 18 august.