Søndre Land – Dokka Sport 3 – 3

Av Geir.
  Skuffende uavgjort i kamp vi burdet vunnet!
La det være sagt med en gang: Dokka er ikke noe dårlig lag, og har enkeltspillere som er meget gode. I tillegg har de en vilje og et engasjement som bør beundres!

Derfor jeg mener det er skuffende med uavgjort er fordi jeg mener vi skal ha et bedre lag, og slik vi startet kampen burde vi avgjort den de første 20 minuttene.

Vi tok ledelsen allerede i det 8. minutt etter at vi hadde slått inn vår 5. dødball i deres boks. Scoringen kom ved Jonas!

Så kom det enda flere dødballmuligheter vi utnyttet altfor dårlig, og etter
20 minutter slapp vi oss unødvendig ned i tempo, presisjon og konsentrasjon. Det ble nonchalant og ble brukt gjennomgående for mye touch som slapp Dokka inn i kampen.

1-1 i det 22. minutt etter en situasjon som klart skulle vært vinket av for offside. Allikevel skal vi ikke stoppe opp som det ble gjort, og vi må være våkne og på tå hev! En poler fra så langt hold skal vi ikke slippe inn…

I pausen ble det gitt klare beskjeder om at vi måtte løfte oss tilbake til
100 % på alle måter!

2. omgang startet med umiddelbart press fra oss, men det gode spillet uteble. Sjanser hadde vi allikevel, men det manglet det siste dessverre for å få uttelling.

Det var Dokka som tok ledelsen i det 67. minutt etter frispark direkte fra
ca 50 meter!! Pent utført av MP Sveen, men…

Etter scoringen skjedde det ikke mye før i et kvarter før slutt la om til
3-5-2, men da var vi farlige stort sett hele tiden.

I det 87. minutt utlignet Henrik fra kort hold, og 30 sek før ordinær tid var ute var det vi som var i føringen etter nok en scoring fra Henrik. En av kampens mange merkelige situasjoner fikk vi også oppleve ved scoringen. Linjedommer vinket for offside, men ble korrekt og heldigvis overprøvd av dommer!

Utrolig nok klarte vi å tulle bort seieren i det 92. minutt. Frispark for Dokka fra ca 30 meter, retur fra Patrick og den ble satt i mål da våre spillere ikke fulgte med i timen!

Slik kampen ble kanskje ikke noe å si på uavgjort, men som tidligere sagt var dette unødvendig.

Vi får bare nullstille, og forberede oss og forbedre oss til fredagens kamp mot Stange.