Vegard Rostad tilbake til Dokka Spkl.

uten navnAv Geir
     Vi skilles som venner…
Vegard RostadDessverre kan jeg bekrefte at Vegar har bestemt seg for å gå tilbake til moderklubben!Vegar og jeg hadde en lang prat i går, og grunnen til at han vil tilbake er av familie- og kameratårsaker. Med sin kone i styret i Sporten, og mange av de nære kameratene som spiller for Sporten ble dessverre for oss savnet for stort til at han klarer å fortsette.Han bekrefter at det ikke er noe negativt i forhold til Søndre. Han takker for tiden hos oss, mottakelsen fra styret, publikum, medspillere, støtteapparat og trenere.

Vegar har vært et flott bekjentskap for oss med sin ærlige væremåte, og selvfølgelig sin måte å opptre som fotballspiller på. Vi kommer til å savne han på treninger og kamper, men må løse det sportslige internt hos oss på best mulig måte når han nå har bestemt seg for å gå.

Vi kommer ikke til å legge noen hindringer i veien for overgangen tilbake til Dokka, og alt ligger da til rette for at han er klar til deres neste kamp mot Toten om en drøy uke.

På vegne av oss alle i Søndre takker vi Vegar for det han har gjort for oss, og ønsker han lykke til videre på fotballbanen!