Sterk serieavslutning : 3-2 over Kolbu / KK 2

To av topplagene i 5. div avd. 01 møttes i siste serierunde på vått kunstgras i Søndre Land Idrettspark. Begge lag tok meget alvorlig på oppgaven, selv om betydningen av kampen var relativt liten. Totningene stilte sterkt med mange spillere som har erfaring fra høyere nivå – og møtte følgende tropp fra Land : Fra start stilte Mariusz, Rene, Marius, Espen, Torsen, Dag, Vebjørn, Kristian, Leon, Håvard og Simon. På innbytterbenken : Jørgen, Henrik, Andre, Mario, Halit, Mads og Martin L.

Kampen starter i et relativt høyt tempo, og begge lag går inn for å spille ordentlig fotball – med god oppbygning av spillet og stor fart framover. Nøyaktigheten er imidlertid ikke stor nok hos noen av lagene, og det er lite med målsjanser i begge retninger. K /KK 2 har nok de fleste skudd mot/på mål – og får uttelling når nesten en halvtime har gått, etter et pent angrep. Pauseresultat 0-1 gir et noenlunde riktig inntrykk av spillets gang, så langt.

Søndre hadde nok brukt pausa godt – og satte inn et høyere gir i andre omgang. Mer trøkk i duellene, og større vinnervilje, ga utligning i det 51 min ved Håvard. Ikke lenge etter sender Leon av sted et langskudd som suser inn i nettmaskene. Frustrasjonen brer seg hos gjestene, og kampen hardner til – både fysisk og verbalt. For hjemmesupportere er det derfor forløsende når Martin fosser gjennom motstanderforsvaret og blir felt innafor 16-meteren, og Leon setter den påfølgende straffa kontant i mål etter 85 min. Gjestene får en redusering like før slutt, og kampen ebber ut med resultat 3-2.

Søndre gjorde følgende bytter : 45 min. Vebjørn ut – Martin inn.  60min. Kristian og Marius ut – Mads og Andre inn.  Ca 75 min.  Rene og Simon ut – Mario og Halit inn.

Da gjenstår det en kamp i årets sesong. Lørdag 28.10 kl. 14.00 kommer Furnes på besøk for å kjempe om KM-tittelen i 5 div. Vi håper at publikum kjenner sin besøkelsestid, og tar turen til Stadion for å se våre gutter i en spennende kamp i finværet som er meldt.