SERIEMESTER ETTER MÅLORGIE!!!

Søndre Land viste ingen nåde da Lillehammer 2 gjestet Søndre Land Idrettspark fredag kveld. Til tross for tabelltopp måtte Søndregutta ha minst 1 p i oppgjøret for å være sikre før siste seriekamp mot Kolbu kk 2.

Søndre mønstret følgende startelver: Mariutz Pawlak – Rene Rinden Bekkelund – Espen Magnussen – Henrik Engebakken- Mads Vikersveen – Simon Sagvold – Dag Pettersen – Andre Skjølås – Marius Skjølæs- Håvard Evensen – Ådne Skogsbakken

På benk: Anders Perstuen (inn etter 73 min for Henrik Engebakken) – Tor Erik Odden (inn etter 45 min for Mads Vikersveen) – Kristian Bjørnerud (inn etter 45 for Ådne Skogsbakken) – Marius Storsveen (inn etter 86 min for Håvard Evensen) – Jørgen Engebakken – Vebjørn Edvardsen Nyhus (inn etter 67 min for Simon Sagvold) – Halit Rufat Mehmed (inn etter 81 min for Dag Pettersen)

Til tross for at Lillehammer hadde avspark, tok det ikke mer enn 27 sekunder før Håvard Evensen kranglet inn 1 – 0 til hjemmelaget. En skikkelig vitamininnsprøyting for hjemmelaget og desto større kalddusj for gjesten og det aller aller meste kom seg til å dreie seg om hjemmelaget. Etter 9 minutter øker hjemmelaget til 2 – 0 på straffespark ved Håvard Evensen etter felling i feltet. Lillehammer hadde ikke mye å by på og hjemmelaget økte til 3 – 0 etter en glimrende corner fra Dag Pettersen som Espen Magnussen ekspederte videre i mål etter 29 min. I det 33 min spiller Simon Sagvold glimrende igjennom til Håvard Evensen som forlenger innspillet, men stolpen står i veien for nok en scoring. Vi gikk til pause på stillingen 3 – 0 til hjemmelaget.
Søndre Land gjør 2 bytter i pausen. Kristian Bjørnerud kommer inn for Ådne Skogsbakken og Tor Erik Odden kommer inn for Mads Vikersveen. En andre omgang som skulle bli litt av en scoringsorgie. Etter 52 min er Håvard Evensen igjennom alene med keeper, men det reddes til corner. En corner som Simon Sagvold omsetter til scoring og det står 4 – 0 til hjemmelaget. En godt besøkt idrettspark hummret fornøyd i de 6 – 7 gradene på stadion. MEN det skulle komme mer. Bare minuttet senere, i det 53 spilleminutt bredsider Håvard Evensen inn nok en scoring og 5 – 0. Så går det nok ett minutt. I det 57 spilleminutt notes 6 – 0 til Søndre Land, denne gang ved Simon Sagvold. Så går det 3 minutter. Håvard Evensen er agresiv og presser frem ett selvmål og dermed 7 – 0. Håvard Evensen var skikkelig heit på grøten i kveld og putter sitt 4 mål for kvelden etter 61 minutter og 8 – 0. Om ikke dette skulle være nok. Søndrecorner etter 62 minutter, glimrende corner fra Skjølås til Henrik Engebakken og vi noterer 9 – 0. Til tross for eventyrlig Søndrepress med ditto sjanser fra hjemmelaget, var det Lillehammer 2 som skulle få sin trøstescoring på en meget sjelden vissit i det 84 spilleminutt. Dermed var sluttresultatet satt, meget solid hjemmeseier og seriemesterskap til Søndre Land.

Ett meget fortjent seriemesterskap til Søndregutta og STOR honnør til trenerteamet Espen Magnussen, Knut Skjølås og Leon Aleksander Lynard som har skapt engasjement og spillerglede gjennom offensiv gladfotball. Nå gjenstår en seriekamp mot Kolbu KK 2 hjemme på kunstgresset den 22 oktober. Deretter venter 2 KM kamper før sesongen 2017 er historie.