Effektiv fotball ga 4-3 seier mot Faaberg 2

En grå og våt søndag entret vi  Jorekstad Stadion med en liten, men kraftfull, tropp for å utkjempe en dyst mot Sør-Gudbrandsdøler i poengnød. Start-11-er : Jørgen, Rene, Espen, Henrik, Mads, Andre, Dag, Kristian, Leon, Håvard og Simon. Innbyttere (som begge gjorde en god jobb) : Vebjørn og Martin L.

Fåbergingene (som stilte med mange spillere med 4-div.erfaring) hadde et lite grep om kampen de første minuttene. Etter hvert kom Søndre mer inn i kampen – og fikk nettkjenning etter 12 min. på et langskudd fra Simon. Vertene utlignet imidlertid umiddelbart etterpå, etter et raskt og godt angrep. Etter dette ble det mye spill på midtbana, uten at det ble produsert noe særlig av sjanser. Faaberg 2 gikk opp i ledelsen i det 29 min på en corner, men heldigvis utlignet Håvard 6 min. seinere – slik at lagene gikk til pause på stillingen 2-2.

Rødtrøyene fikk en god start på 2 omg. Etter en corner smeller Leon i vei et langskudd som under sin ferd mot mål endrer retning, og setter keeper helt ut av spill. Hjemmelaget tar nå mer og mer over banespillet, riktignok uten å skape mange farligheter. I stedet er det gjestene som øker antallet i målprotokollen. I det 82 min. header Håvard  inn 2-4 etter at Vebjørn har danset rundt med en forsvarer ute på sida, og får lagt inn foran mål. Faaberg setter inn et ytterligere press mot slutten av kampen – og reduserer til 3-4 på overtid.

Lagene hadde i løpet av kampen like mange hjørnespark – og like få sjanser. Søndre viste seg som det mest effektive laget – og dette gir bud om en morsom og spennende forestilling mot Lillehammer 2 på fredag kveld.