Seier 2-1 mot Lunner

På en grå, men mild høstjevndøgnskveld, tok Søndre i mot sine besøkende fra Hadeland med følgende mannskap : Jørgen, Anders, Espen, Henrik, Torsen, Andre, Mario, Kristian, Simon, Håvard, Dag. Fra innbytterbenken entret alle disse arenaen : Mads, Vebjørn, Rene og Leon.

De første 20 min. av kampen kunne vi registrere et visst overtak i banespillet fra hjemmelagets side. Ballen (og bena) beveget seg imidlertid sakte, og det ble skapt veldig lite foran mål. Lunner kom etter hvert mer inn i kampen, og fikk en litt for lett scoring i det 28 min. Dette så ut til å tenne rødtrøyene en smule, som resulterte i et større trykk mot motstandermålet. Resultatet ble 2 mål mot slutten av omgangen ved Håvard og Mario.

I annen omgang hadde Landingene full kontroll på kampen, uten at det store spillet viste seg. Likevel ble det produsert 10 sjanser (hvorav 3 traff stang/tverrligger) + 7 hjørnespark. Gjestene hadde (så vidt referentene kunne se) ingen målsjanser og en corner. En fullt fortjent seier sett på bakgrunn av ballinnehav og sjanser, men spillet varmet ikke det trofaste hjemmepublikumet.

Det vi kan glede oss over i dag, er at laget tok ytterligere 3 poeng – på en relativt dårlig arbeidsdag.