Positivt ! Tross 3-8 mot Redalen.

Vinterserien ble sparket i gang på Vardal lørdag formiddag med kamp mellom Søndre og Redalen.

Et nyopprykket (fra 5 div) og et nynedrykket (fra 3 div) lag som skal spille i samme divisjon sesongen 2018.

Landingene måtte stille uten 5-6  spillere fra en optimal start 11er, men satset friskt og presset høyt fra start. Nykommer Saymon Kibrom fikk æren av å score årets første mål for Søndre allerede etter 4 min. Etter hvert kom Redølingene mer inn i kampen, og puttet ballen 4 ganger bak vår sisteskanse (nykommer Øystein Slåttsveen) før pause.

I 2 omg. hadde Redalen ballen mye, og viste i perioder at det i fjor spilte to  divisjoner høyere enn motstanderen. Søndre sto imidlertid godt i mot, og hadde selv mange fine raske angrep – hvorav 2 endte i mål. Begge ved Saymon, som blir en viktig brikke på laget i år. Redalenlaget viste seg veldig effektive, og fikk ytterligere 4 mål.

Mye ros til Søndrelaget som i store perioder av kampen viste at det kan spille jevnt mot antatt sterkere motstander. Særlig det offensive spillet, med stor fart framover, gledet de frammøtte fra vestsida av Vardalsåsen. Med litt mer trøkk og besluttsomhet innenfor begge 16metere, kommer dette til å bli bra i fortsettelsen.

Neste kamp er mot Toten :  Søndag 4 feb. kl. 13.00