Imponerende ! S.L- Rauf. 2 : 0-1

Årets første kamp for Søndre i 4 divisjon gikk av stabelen i Idrettsparken mandag kveld.

Raufoss tok oppgaven meget alvorlig og mønstret 5 mann fra A-stallen. Mot disse stilte hjemmelaget med følgende tropp : Øystein, Fredrik, Anders, Simon, Torsen, Dag, Håvard, Saymon, Andre, Marius, Rene, Vemund, Mario, Halit. Kristian og Kim-Andre Sveum (ex Kapp)

«Nye» Søndre  gikk ut i 5-4-1 formasjon og lå lavt i banen. Raufoss hadde ballen mye, men skapte lite i første halvdel av omgangen. Etter hvert kom de til noen sjanser (og en rekke cornere), men Lands-laget forsvar og en meget dyktig Øystein i buret holdt ballen unna nettmaskene.

Andre omgang startet med vedvarende Raufosspress – og de fikk uttelling da 8 min var gått, etter en corner. (burde kanskje vært et frispark til Søndre etter knuffing på målstreken ????)  Søndrelaget lot seg imidlertid ikke bringe ut av fatning, og la ned en kjempemessig arbeidsinnsats og viste høy moral. Frustrasjonen hos spillere/ledere fra Totens vestkant ble etter hvert merkbar, og hadde fru Fortuna vært til stede kunne Landingene faktisk ha klart uavgjort. Med blod, svette og kramper som innsats utover i omgangen, ble Totningenes seier på kun 0-1. Et utrolig resultat når vi vet at Søndrelaget bare har 2 uker med fullverdig trening bak seg.

Laget viste i dag en imponerende innsatsvilje – og evne til å gjennomføre kampplanen som var lagt. Dette bærer bud om at gutta kan klare seg meget bra i årets serie, under Ejdins kyndige ledelse.

Vi ser fram til neste kamp på Stadion : Søndag 29/4 kl. 1500 mot Kolbu/KK.