Mye positivt, tross 2 – 6 mot Kolbu/KK.

Opprykksjagende totninger gjestet søndag Søndre Land Idrettspark i vakkert vårvær, og møtte følgende utvalgte til dyst : Øystein Slåttsveen,  Anders Perstuen,  Kim-Andre Sveum, Lasse Paulsen, Marius Storsveen, Christer Sveen, Tor Erik Odden, Simon Sagvold,  Andre Skjølås,  Saymon Kibrom, Håvard Evensen (K). På innbytterbenken befant disse seg, som alle ble benyttet i stor grad : Fredrik Hamre, Dag Pettersen, Vebjørn Edvardsen, Halit Mehmed, Kristian Bjørnerud. Ubenyttet keeperreserve : Jørgen Engebakken.

Søndre la seg som ventet lavt og kompakt i 5-4-1, og lot Kolbuinger ha ballen mye. Hjemmelaget jobbet solid og godt, men nådde vel ikke helt opp til nivået som ble prestert i Raufosskampen. Gjestene skapte etter hvert cornere og sjanser, og etter 25 og 30 min. spill gikk de opp i ledelsen med to mål.

Pausepraten med trener Ejdin Djonlic hadde tydeligvis positiv effekt. Søndregutta åpnet 2. omgang veldig bra, og viste både publikum på stadion og OA-TV tittende at de har 4.div-nivået inne. Først reduserte Vebjørn da 10 min. var gått, etter et artistisk forarbeid av Saymon. Kun 4 min. seinere utlignet Simon på en returball – og jubelen sto i taket (skyene) hos hjemmelagets spillere / ledere og supportere. Gleden ble imidlertid ganske så kortvarig. Kolbu/KK tok mer og mer hånd om kampen, og scoret  4 mål i løpet av 20 min. på etter hvert slitne (både i hode og kropp) Søndrespillere.

To gode 20 min.-perioder (en i hver omgang) viste at Lands-laget har så mye å by på at sesongen i 4 div. kan bli morsom. Nå har vi hatt to avdelingsfavoritter på besøk, og klart oss godt. Neste gang er det Lands-kamp mot Nordre, på Dokka lørdag 5 mai.  Spennende !