Nordre Land vant Landskampen.

Siden ingen av våre skribenter hadde mulighet til å overvære kampen, bruker vi denne gang et utdrag av oa sin reportasje fra kampen.

Gjestene fra Søndre Land fikk kampens første store sjanse da kvarteret var spilt. Fotrappe og teknisk dyktige Saymon Kibrom Zeru ble spilt i gjennom, og var plutselig alene med keeper Ola Kvarberg. Sistnevnte leste situasjonen godt, og med en hurtig utrusning avverget han scoring.

Midtveis i omgangen fikk hjemmelaget en scoring litt tvilsomt annulert. Dommeren mente at Søndre Lands keeper Øystein Lunden Slåttsveen ble hindret da han forsøkte å bokse ballen unna, og blåste frispark.
Søndre Land lå kompakte i forsvar nesten hele omgangen, men var farlige på kontringer. Det var tydelig at de hadde lagt en taktisk strategi, og litt etter headet Christer Sveen ballen i tverrleggeren etter corner.
Rettferdig nok endte det målløst i en sjansefattig omgang.

Hjemmelaget hadde lagt inn et ekstra «gear» i andre omgang, og allerede fra første spark på ballen bar det bud om at de hadde skumle hensikter. Tempo og bevegelse var en helt annen, og gjestene fikk problemer med å henge med. Nordre Land skapte farlige sjanser, og tok i bruk hele banens bredde.
Midtveis ut i omgangen fikk de endelig lønn for strevet. Etter et innlegg fra høyre kanten var Olav Gjørwad Ulsaker frampå, og fikk headet ballen i mål til ledelse. Det ble med den ene scoringen i oppgjøret, og dermed ble Olav matchvinner for hjemmelaget. Det var ingen tvil om at seieren var fortjent, og det beste laget vant.

4. divisjon menn, avd 01
Nordre Land – Søndre Land 1-0 (0-0)
Scoring: Olav Gjørwad Ulsaker (67)
Nordre Lands beste: Øyvind Sandberg og Olav Gjørwad Ulsaker
Søndre Lands beste: Saymon Kibrom Zeru
Gule kort: Martin Stenslette Våtsveen og Mats Bergum, Nordre Land. Fredrik Hamre, Søndre Land
Dommer. Ottar Randggard, Brøttum IL
Tilskuere: Ca 100.
Nordre Land: Ola Kvarberg, Arne Hovde, Joachim Andrè Sveen, Henrik Haug, Espen Granvang, Andre Rognerud Klaseie, Torjus Røste Strømsjordet, Øyvind Sandberg, Mats Jørgenstuen, Olav Gjørwad Ulsaker, Mats Bergum.
Benyttede innbyttere: Martin Stenslette Våtsveen, Marius Midthaug Jørgensveen, Andreas Granvold og Odd Harald Øvrum.
Søndre Land: Øystein Lunden Slåttsveen, Simon Aleksander Holt Sagvold, Tor Erik Odden, Håvard Evensen, Saymon Kibrom Zeru, Andrè Skjølås, Marius Storsveen Flikkeshaug, Kristian Omdahl Bjørnerud, Kim-Andrè Sveum, Lasse Paulsen og Christer Sveen.
Benyttede innbyttere: Fredrik Hamre, Vebjørn Edvardsen Nyhus og Mads Nydal.