ÅRSBESTE ! S.L. – MBK D. : 3-2

En varm vårsøndag var rammen rundt oppgjøret i Idrettsparken hvor Domkirkeodden var gjester og møtte følgende vertskap : Øystein, Rene, Kim, Christer, Dag, Torsen, Saymon, Andre, Kristian, Marius, Håvard + innbyttere (alle benyttet) Vebjørn, Simon, Lasse, Ådne.

«Munkene» viste seg fort fram som det laget vi forventet : Gode med ball, bevegelighet og pasningssikkerhet. Dette spillet resulterte i at allerede etter 4 min kom laget i målprotokollen. Søndre viste seg fram på noen kontringer, og etter 12 min stikker «Flikken» gjennom og netter på et vakkert skudd. Øystein i buret holder laget inne i kampen med noen fantastiske redninger, men må kapitulere på et knallhardt frispark etter 18 min. 1-2 til pause ga et riktig bilde av kampen etter hva vi så av sjansefordeling, spill og cornere.

I andre omgang viser våre gutter stort pågangsmot og sterk vilje. To raske mål (15-18 min) av Håvard og Andre på headinger gir en ekstra vitamininnsprøytning – og kamphanene fra Hamars beste vestkant blir etter hvert både slitne og frustrerte. Topp innsats fra Lands-laget utover i kampen fører til årets første serie-seier.

Man kan ikke annet enn å bli imponert av hva spillere/trenere har fått til siden påske, og viste en utrolig god moral ved å komme tilbake etter å ha ligget under to ganger.  Sterkt !!

Gule kort til Rene og Marius, fra en dommer som jeg helst ikke vil karakterisere offentlig.

Neste kamp er på bortebane mot Gran 16 mai. Deretter hjemmekamp mot Toten 26/5, som sannsynligvis vil foregå på gode, gamle «nedre» bane.