Nedtur! Gran – Søndre Land 8 – 0.

Følgende Landinger dro 16 mai til Hadeland for å være med på opptakten til 17-maifeiringa : Øystein, Torsen, Dag, Håvard, Saymon, Andre, Rene, Ådne, Kristian, Kim-Andre, Lasse i start-11er + Marius, Fredrik og Simon (alle benyttet).
Hjemmelaget gikk hardt ut, og fikk allerede etter 4 min straffespark (billig ?) som ble satt kontant i nota. Minuttet senere endte ballen i samme bur ved et sjølmål, etter at ballen kanskje (?) hadde vært over dødlinja. Denne åpningen tok piffen ut av gjestene. Resten av kampen hadde Gran full kontroll. Med stor ballsikkerhet og gode bevegelser, både med og uten ball – ble rødtrøyene utspilt. Publikum fikk oppleve fine scoringer, både etter gode angrep og susende langskudd – og fikk nok valuta for inngangspengene.
Søndrelaget må bare glemme denne kampen fortest mulig. De kan så mye bedre enn dette, og må bare krumme nakken og brette opp ermene – både på treninger og i neste kamp mot Toten.