Godkjent, tross 1-3 mot Toten.

Opprykksjagende Toten gjestet Hov Stadions grasmatte på en varm lørdag ettermiddag – og ble tatt i mot av følgende spillere fra Søndre Land (alle benyttet) : Øystein, Dag, Kim-Andre, Christer, Ådne,  Marius, Torsen, Andre, Kristian, Saymon, Håvard, Lasse, Martin (Lillehaug), Halit og Fredrik.

Totningene startet, litt overraskende, med å slå lange pasninger. Særlig var det høy klasse på mange av cross-ballene. Gjestene hadde ballen mye, men skapte egentlig få sjanser – men fikk mange cornere. To ganger fant ballen veien til nettmaskene for hvittrøyene, mens Søndre var farlig frampå ved et par anledninger uten å få målkjenning. 0-2 til pause var egentlig et greit pauseresultat.

Andre omgang ble bedre, sett med Land-øyne. Toten økte riktignok til 3-0 etter 57 min – men derfra og inn jevnet det seg ut mht spill og sjanser. Rødtrøyene gikk høyere opp på bana, og fikk en fortjent redusering ved Kim-Andre på en flott heading etter hjørnespark. Mot slutten presset hjemmelaget enda mer på, og kunne fort ha redusert enda en gang. (Ådne ble vel snytt for en straffe ??).

Totalt sett en fortjent seier til Toten – men sterkt av Søndre å spille 1-1 i andre omgang, noe som lover bra med tanke på neste kamp som er mot Gjøvik Lyn 2.