Tap mot Gjøvik Lyn 2

Gjøvik Lyn 2 vant 3 – 1 over Søndre Land på en brennheit Gjøvik Stadion lørdag ettermiddag.

Vi hadde følgende startelver: Øystein Slåttsveen – Simon Sagvold – Krister Sveen – Kim Andre Sveum – Tor Erik Odden – Dag Pettersen – Andre Skjølås – Kristian Bjørnerud – Marius Storsveen – Ædne Skogsbakken – Lasse Paulsen.

På benk: Espen Magnussen – (Håvard Evensen) – Halit Rufat Mehmed – Saymon Kibrom Zeru (prøvde seg i 5 min) – Ejdin Djonlic

Ett, etter hvert, meget skadeskutt Søndrelag gikk sterkt ut og var virkelig «på høgget» fra start. Tett opp i motstander og med viljestyrke kjørte Søndre førsteomgangen. Eneste skåret i gleden var at det var Gjøvik Lyn 2 som fikk omgangens eneste mål. En av Gjøvik Lyns kjappfotgutter kommer seg fri på venstresiden, Øystein i Søndremålet var sjanseløs på skuddet. Var det Lynguttas eneste sjanse  i omgangen??

Andre omgang ble et aldri så lite antiklimaks. Nå var det Gjøvik Lyn 2 som tok tak i kampen.Vi ble løpende imellom og etter.  2 – 0 kom etter 56 min. Vi har balltap på høyresiden og innlegget som kommer blir kontant omsatt til scoring. 3 – 0 i det 73 spilleminutt. Et merkelig mål der Gjøvikspilleren, på imponerende vis får kranglet ballen i mål. Vi skulle få vårt trøstemål til slutt. I det 90 min fyrer Dag Pettersen fra 20 – 25 meter. Ei kanonkule som fyker inn ved keeperens høyre stolpe. Kampens flotteste prestasjon.

Gule kort til Tor Erik Odden og Kim Andre Sveum + 2 til Gjøvik Lyn 2.

Vi tapte kampen, men må ta med oss den meget positive førsteomgangen. Andre omgang putter vi i makuleringsmaskina, den må glemmes. Vi avsluttet kampen med 5 skadde spillere på benken. Både Håvard og Saymon måtte kaste inn håndkle under oppvarming. Trener Ejdin Djonlic måtte selv trekke i spillertrøya i det 77 min og spille kampen ut.

Neste kamp hjemme mot Brumunddal 2. tirsdag 12 juni kl. 19:30