S.L. – Br.dal 2 : 0 – 3

Mot et ungt lag fra Hedemarken mønstret Søndre følgende mannskap på en delvis brunsvidd grasbane tirsdag kveld : Øystein, Rene, Kim, Marius, Torsen, Simon, Dag,  Andre, Martin, Halit, Ådne, + Vebjørn, Vemund, Kristian, Lasse og Lars-Petter Taje (ex Varde). Alle ble benyttet i løpet av kampen.

Gjestene åpnet best og satte et litt famlende hjemmelag under press. Resultatet ble 3 scoringer i løpet av de første 25 minuttene. Det første etter et langt innkast, det andre etter en gjennomløping – og det tredje på straffespark, hvor dommeren i forkant unnlot å stoppe spillet ved hodeskade. Det meste gikk hvittrøyenes vei i denne perioden, og de fikk god uttelling på sjansene sine. Rødtrøyene kom mer og mer inn i kampen utover i omgangen, og hadde en rekke sjanser til redusering. Ballen ville imidlertid ikke i mål, og lagene gikk til pause på stillingen 0-3.

Andre omgang ble en jevnspilt affære. Ballbesittelse, antall hjørnespark og sjanser var likelig fordelt – men ingen av lagene klarte å få ballen i nota. En meget usikker dommer (med lite konsekvent blåsing) gjorde sitt til at både spillere, ledere (på begge lag) og publikum ble mer og mer frustrerte utover i omgangen.

0-0 i de siste 65 min. viser at S.L. har nivået inne for 4 div. spill. Det har de også vist i tidligere kamper, så vi gleder oss til fortsettelsen av sesongen.

Gule kort (mer eller mindre fortjente) til : Dag, Andre og Marius.