Kjempebra ! 1-1 mot Storhamar.

Med «halve laget» på skade-/arbeidslista dro Søndre på Hedemarkstokt med følgende mannskap : Øystein, Simon, Kim, Christer, Ådne, Torsen, Andre, Dag, Lars-Petter, Lasse, Marius + PT, Johan Haug, Petter Stenbråten.

Bortelaget la seg lavt i 5-4-1 formasjon fra start, og lot hjemmelaget ha mye ball. Allerede etter 3 min spill får Storhamar et straffespark etter at en spiller klarer å konstruere et frispark inne i feltet. 1-0. Etter dette kommer Søndre mer og mer inn i kampen, og får tildelt en straffe som imidlertid blir reddet av keeper. Vi noterer knapt en sjanse til gultrøyene resten av omgangen, etter godt organisert forsvarsspill av rødtrøyene. Trener Ejdin foretar et taktisk grep som etter hvert viser seg å være veldig bra : Rask spiss for å true bakrom (Ådne).

Andre omgang blir veldig bra, sett med Søndreøyne. God kontroll bakover, og en rekke fine kontringer som gir resultat i det 58 min ved Ådne. 1-1. Storhamar setter inn en sluttspurt uten å få ballen i nota. Stor takk til Øystein for godt keeperspill hele kampen. Honnør også til bortelaget eldste og yngste. PT viste i denne kampen at han fortsatt har nivået inne for A-lags spill, og imponerende opptreden av 15-åringen Johan på backplass de siste 20 min. Det er imidlertid på sin plass å gi hele laget ros for iherdig innsats og pågangsmot i en kamp som på forhånd var ansett som vanskelig.

Gult kort : Marius