Herlig ! 3 – 3 mot Moelven.

På en tidlig lørdagsettermiddag i optimalt spillevær stilte  S.L. opp med følgende start-11er mot Moelven : Øystein, Rene, Kim, Christer, Vemund, Lasse, Andre, Dag, Lars-Petter, Ådne, Halit. Brukte innbyttere : Kristian, Marius.

Det så ut som Hedemarkingene likte seg best, på en ikke altfor fin gressmatte, i første del av omgangen. Hadde mye ball, og slapp litt for lett til målsjanser. Resultatet ble tre scoringer i løpet av 25 min – mens Søndre fikk en nettkjenning i det 15 min, som godskrives Lars-Petter. Når så Dag reduserer til 2-3 etter en halv times spill, ser det hele mye lysere ut.

I annen omgang kommer hjemmelaget mye mer med i spillet. Større trøkk/innsats kombinert med bedre organisering gjør at kampen blir helt jevn. Bortelaget har nok ballen mest og skaper flest av både cornere og sjanser, men det er Ådne- som etter høyt press- blir omgangens eneste målgjører. 3-3 i det 33 min. !

Med to uavgjorte resultater mot antatt sterkere motstandere, kan Søndregjengen gå inn i St.hans- kvelden/natta med hevede hoder og en visshet om at laget har 4 div-nivået inne.