Kjempeinnsats, men : Redalen – S.L. 4-0

Tropevarme var rammen rundt oppgjøret mot Redalen hvor Søndre møtte opp med et sterkt redusert mannskap. 7-8 spillere fra en normaltropp var av ulike grunner fraværende. Disse 11 startet kampen : Øystein, Lars-Petter, Kim,   Mads V., Simon, Andre, Dag, PT, Kristian, Lasse og Ådne. Innbyttere : Eirik, Halit og Mads N.

Hjemmelaget hadde nok forstått at det kunne bli vanskelig å spille seg gjennom et kompakt og godt organisert Land-forsvar, og satset på balltrilling i de bakre leddene + lange baller i bakrom. Bortelaget jobbet hardt og hvittrøyene skapte få sjanser, men fikk en scoring etter 18 min. Søndre var også på noen farlige visitter foran motstandermålet uten at det ga tellende resultat.

I andre omgang startet Landingene best, og la et visst trykk på Redølene.  Antall hjørnespark og sjanser fordelte seg noenlunde likt, men ingen av lagene omsatte sine muligheter i mål før kvarteret gjensto av kampen. Da avgjorde Redalen det hele med 2 raske nettkjenninger. Siste målet kom i det 90 min, etter at vertene hadde brodert seg vakkert gjennom gjestenes forsvar.

Iherdig jobbing og stor innsats fra Lands-laget gjorde at resultatet var meget tilfredsstillende (1-0) etter 75 spilte minutter. Det minket imidlertid (meget forståelig) på krefter og konsentrasjon mot slutten av kampen – og Redalen vinner fortjent, men for mye, etter spill og sjanser.