5 – 2 tap mot Raufoss 2 i høstpremieren.

Etter noen uker med brennheit ferie var det igjen dags for seriespill i 4. divisjon. Søndre åpnet høstsesongen mot tabelltopp og ubeseirede Raufoss 2. Våroppgjøret på Hov endte som vi husker med meget hederlige 1 -0 tap, men mange kropper har blitt solbrent siden den gang. Hva nå ….

Da som nå la Søndre seg lavt og lot Raufoss spille ball. En kampplan som virket ganske bra. Det gikk 12 min før Raufoss maktet å score. Det måtte ett frispark til og det gikk til gjengjeld rett i kassa og 1 – 0 var et faktum. På 2 – 0 scoringen etter 32 min  måtte det en corner til og denne ble heddet i mål. Søndre skulle også få sin scoring i 1 omgangen. Denne på glimrende vis. Andre Skjølås spillte på vakkert vis gjennombruddspasning til Ådne Skogsbakken som setter ballen til venstre for keeper, og dermed redusering til 2 – 1. Raufoss skulle en scoring til i 1 omgangen. Denne gangen må vi dessverre si FYYYY!!! til linjemannen som unnlot å vinke for offside. Merkelig, eller kanskje ikke, at slike feilavgjørelser bestandig går i de beste lags favør. Vel, vel… fortjent 3 – 1 ledelse til Raufoss ved pause.

2 omgangen som første, Søndre ligger lavt og Raufoss spiller ball. Raufoss øker sin ledelse til 4 – 1 på ett fint spillermål etter 75 min. Søndre skulle nok en gang greie å redusere. I det 85 min er Ådne Skogsbakken igjen frempå. Denne gangen etter flott gjennomspilling fra Dag Pettersen. Dermed står det 4 – 2 etter 85 min.  I det 89 spillerminutt er igjen Ådne Skogsbakken igjennom, men setter ballen millimetere utenfor. I stedet for 4 – 3, er det Raufoss som i det 91 spillerminutt kontrer inn sluttresultat 5 – 2.

Tøff og slitsom kamp på «store» Nammo Stadion. Absolutt godkjent etter heroisk innsats fra hele laget. Vil allikevel nevne 15 åringene Stian Bjørgen og Johan Haug som spilte glimrende de 60/70 min de spilte. God debut også av nyankomne Buhan Abdulle Abdi.

Neste kamp er også av det vanskelige slaget da Kolbu KK tar imot oss på Kolbukam Ip lørdag 11 august kl. 15.00.