Stortap mot Toten

Da er vi endelig tilbake med kampreferater. Beklager sterk at det i noen kamper nå ikke har blitt skrevet noe referat. Det skyldes at vi som skriver, 2 i antall, begge har vært fraværende av ulike årsaker.

 

Siste referat var fra kampen Raufoss 2 – Søndre Land som endte med 5 – 2 seier til Raufoss. Siden den gan har vi vært på Kolbu og tapt 9 – 0 for Kolbu KK. Vi spilte uavgjort 3 – 3 mot Nordre Land før vi reiste til Hamar og tapte 10 – 0 for MBK Domkirkeodden.

Så var det den ulykksalige hjemmekampen mot Gran der vi ikke greide å stille lag. Dette er flaut, og jeg har i løpet av mitt 26 års virke i Søndrefotballen aldri vært med på å måtte avlyse hjemmekamp på grunn av mangel på spillere. Dette er flaut, og vil for alltid stå som en skamplett i Søndrefotballens historiebøker.

 

Så til kampen mot Toten fredag kveld. Jeg syntes Bjørn Ingolf Sørum`s referat på Toten sin hjemmeside gir ett godt bilde av kampen, og tillater meg å gjengi dette referatet her:

FK Toten tok fredag kveld imot Søndre Land til kamp OA-ligaen i Østre Toten Idrettspark på Lena. Det ble som ventet en kamp der hjemmelaget hadde ballen det meste av tiden, og FK Toten tok tidlig ledelsen ved Rasmus Ulsrud som totalt endte på 4 scoringer. Totningene fortsatte å føre kampen og rullet opp mange fine angrep langs kantene, og da særlig ved Lars Alund som hadde en god kamp på venstresiden. Omgangens høydepunkt var det uansett Trond Aass som stod for, da han rett før pause fikk fulltreff fra 25 meter og sendte lærkula rett i krysset, utagbart for keeper. Dermed sto det 3 – 0 til pause. 2. omgang fortsatte på samme måte med et dominerende FK Toten lag som hadde et stort tempo i spillet sitt. Dette førte til mange målsjanser og 8 mål i omgangen. Dermed totalt en 11 – 0 seier mot et sjanseløst Søndre Land lag.

 

Når vi så teller opp og konkluderer etter kampen mot Toten avsløres ett dystert bilde av Søndre Land Senior`s  situasjon for tiden.

Vi reiste til Toten med 13 mann. Underveis i kampen måtte Saymon og Lars Petter kaste inn håndkle på grunn av skader. Muligheten for at begge er ute for resten av sesongen er stor. Torsen hadde ikke noe valg. Han måtte halte rundt på banen og spille. Krister slet også med skade, men måtte spille. Utover i omgangen slet også Kim Andre med ryggsmerter. Keeper Øystein, som forøvrig hadde flere kvalifiserte redninger, var også nede for telling i 2 omgangen.

5 kamper gjenstår av sesongen 2018. Måtte alle krefter stå oss bi slik at vi kan avslutte sesongen på en anstendig måte.

Neste kamp er hjemme mot Gjøvik Lyn 2  søndag 16 september kl. 15.00