Godkjent prestasjon, men 0-1 mot Gjøvik Lyn 2.

Søndre Land tok søndag i mot spillere fra Gjøvik til kamp på en humpete nedrebane i et litt surt høstvær.

Vertene la seg lavt og lot hvit-trøyene ha ballen mye. Et godt organisert forsvar gjorde sitt til at gjestene ikke hadde en eneste reell målmulighet  i hele første omgang.  Søndre produserte både hel- og halvsjanser på sine visitter på motstanderens banehalvdel, og det hadde vært fortjent om de hadde ledet ved pause.

Andre omgang startet med en umiddelbar Gjøvik-scoring, etter at en meget uheldig Søndrespiller ga bortelaget muligheten de trengte. Resten av kampen framsto i stor grad som første omgang hadde vært. Lyn førte kampen, men alle forsøk førte til at ballen endte opp over enten side- eller kortlinje, eller at Søndre fikk startet en kontring. Flere mål ble det ikke, og gjestene kunne returnere over åsen med (i mine øyne) 3 ufortjente poeng i sekken.

En godt gjennomført kamp hvor vi har like mange cornere som motstanderen – og vinner klart på sjansestatistikken, men poengene uteblir dessverre.

Start-11er : Øystein, Johan, Kim, Christer, Simon, Andre, Mads V., PT, Flikken, Dag og Saymon.  Innbyttere : Eirik, Burhan, Espen og Halit.