Stange – Søndre Land 0 – 4

uten navn   Av Geir
   Det gode humøret var tilbake!
Hovedfokus helt fra onsdagens trening var å få det gode humøret tilbake etter to litt tunge kamper mot Toten og Dokka, og det var god stemning allerede i garderoben før kampstart! En litt kraftig vind satte sitt preg på kampen, men vi reiste hjem med 3 deilige poeng og mange gode prestasjoner gjennomført! Som mot Dokka sist jobbet vi oss fram til mye dødballer fra start uten at det ga tellende målresultater. Vi satte Stange under mye press, og skapte flere gode sjanser som følge av presset. Litt dårlige valg og også litt variabel kvalitet i gjennomføring av valg ga Stange noen farligheter, også fordi vi ikke var skikkelig organisert defensivt. Mål ble det uansett ikke, men det ble det til oss!   I det 18. minutt scoret Torsen alene med keeper etter flott løp, og god pasning fra Henrik. I det 38. minutt et herlig mål av Henrik på en heading etter glimrende innlegg fra Rene!! Positivt fokus i pausen, samt et par ønskede justeringer. 2. omgang ble bedre både spillemessig, og i defensiv organisering. Vi slapp Stange lite til, og skapte masse store sjanser. 3-0 i det 51. minutt da Simon hamret inn et skudd over hodet på keeper. Nok en assist av Henrik. Sluttresultatet 4-0 kom i det 80. minutt da vår toppscorer og omskolerte spiss, Henrik, puttet etter tre-fire forsøk i boksen. Vi konkluderer bare med at vi gjorde jobben godt på alle måter, og at vi skal ta med oss det positive inn mot fredagens kamp mot Lunner. Laget:

Patrick

Rene      Joakim      Jonas J      Robin

Espen

Torsen      Dag

Simon      Henrik      Mario

Innbyttere: Kris (ikke benyttet) Jon Arild (46. minutt for Joakim) PT (46. minutt for Mario) Andre (65. minutt for Dag) Sverre (80. minutt for Torsen)