Søndre Land – Lunner 0 – 0

uten navn   Av Geir
Holdt nullen for 3. gang!
Vi ønsker selvfølgelig både å score og å vinne, men denne gangen var vi ikke gode nok offensivt til det!

Lunner var et jevnt besatt lag, spillende og rimelig bra defensivt. Vi slapp de totalt sett til 4 målsjanser, men ingen uttelling på de til dels meget store sjansene. Svake avslutninger, og en meget god Patrick var årsaken. Også denne gangen var vi litt rufsete defensivt, men allikevel mye bedre organisert enn mot Stange sist.

Offensivt skapte vi altfor lite til å si oss fornøyd. 3 målsjanser – disse var også store, i tillegg til bortimot tosifret antall gode dødballmuligheter. Vi manglet det siste i både løp, pasninger og avslutninger.

Innsats og duellvilje var dessverre litt variabelt, og litt for ofte var vi unødvendig «på hæla». Enkelte av våre sto imidlertid skikkelig fram slik at vi for all del ikke skal svartmale dette. Og som nevnt over holdt vi nok en gang nullen, og med forhåpentligvis full tropp neste fredag skal vi bite mye bedre fra oss spesielt offensivt.

Vi må være tålmodige, og håper også vårt publikum er det med oss.

Laget:

Patrick

Rene      Jon Arild      Jonas J      Robin

PT

Torsen      Dag

Simon      Henrik      Mario

Innbyttere:
Kris (ikke benyttet)
Andre (60. minutt for Jonas)
Sverre (ikke benyttet)