Søndre Land – Ringsaker/Nes 4-2

Dette ble en flott kveld med et sterkt resultat mot en motstander som mønstret et rutinert og godt mannskap! Ringsaker var ikke imponerende gode, men vi velger å sette det på kontoen for at vi ikke tillot dem å fremstå på sitt beste!!

Vi mønstret en tropp på 17 spillere, og når vi tar med at vi av ferieårsaker manglet 9 spillere som helt klart kjemper om en plass fra start mot Vang neste fredag så viser det enda tydeligere hvor bra denne kampen var.

Kampen startet imidlertid ikke særlig bra. Vi hadde dårlig balltempo, og tillot umiddelbart Ringsaker å komme mot oss i brudd grunnet unødvendige balltap. Allerede i det 3. minutt gikk de opp i ledelsen etter en corner. Meget svak av oss ikke å markere bedre ved denne situasjonen, og dette skjedde flere ganger i 1. omgang uten at det ble flere scoringer av den grunn. Dette ble tatt opp i pausen, og er en ting vi skal ha fokus på i neste kamp for å unngå flere slike blemmer.

Gradvis tok vi tak i kampen, og fikk etter hvert satt standarden med god defensiv organisering og også meget god innsats. Spillet begynte også å sitte, og det så ut til å være et tidsspørsmål etter et kvarters spill når vår utligning ville komme. I det 21. minutt kom scoringen av Markus G Bakken som er disponibel for oss i et par kamper fremover. Gjennomspilt av spissmakker PT puttet en god Markus alene mot keeper!

Flere gode sjanser ble skapt, og i det 31. minutt sendte Ådne oss opp i ledelsen på ganske likt vis som ved 1-1. Denne gangen assistert av Markus.

4 minutter før pause kjørte vi en overgang på mesterlig vis! Etter brudd på egen halvdel kom fem av våre spillere i stort tempo mot tre fra Ringsaker, og kontringen endte med enda en scoring av Ådne etter frispilling av PT. Denne overgangen ga gåsehud!!

Mye ros å gi i pausen etter 3-1 og en god siste halvtime, men som alltid noe å sette fingeren på som skulle forbedres i 2. omgang.

2. omgang startet som 1., og det vil si at det var for svakt. Ringsaker tok tak i matchen, og kun 3 minutter ut i omgangen reduserte de etter innlegg fra vår venstre side og en forholdsvis svak heading (ikke god markering heller) endte i mål til venstre for Patrick.

I det 54. minutt ble sluttresultatet fastsatt da Vemund enkelt satte inn scoringen etter pasning fra Markus.

Litt mer rufsete 2. omgang, men for all del mye bra offensivt og en innsats som gir toppkarakter til alle mann!

Altså en gledelig og viktig oppkjøring før vi reiser til Vang fredag for å sette i gang høstsesongen.