Dokka Sport 2 – Søndre Land 2 3 – 8

Dokka 2 – Søndre 2 3-8 (2-3)

Søndre tropp: Kris, Espen, Mats H, Kenneth, Rene, Kimsa, Simen, Kjell Ivar, Mats L, Øyvind, Oddmund, Anders, Eirik
Mål Søndre: 1-1 Simen (str), 1-2 Rene (str), 1-3 Oddmund (Anders), 2-4 Anders (Simen), 2-5 Anders (Oddmund), 3-6 Øyvind (Oddmund), 3-7 Øyvind (Simen), 3-8 Oddmund (Mats L)

Fin dag på Dokka stadion! Sola skinte, og tribunen inneholdt vel flere tilreisende fra Søndre enn fra Dokka.
Søndre 2 stilte med relativt sterkt mannskap, fått med 4 fra A-laget pluss et par gode sommervikarer i Oddmund og Simen.
Det viste seg tidlig i kampen at vi hadde litt mer å gå på enn Dokka her, presset dem høyt på banen og skapte tidlig store sjanser. Til tross for det var det hjemmelaget som gikk opp til 1-0 på en retur etter corner.
Men noen minutter senere er det Simen som blir felt innenfor 16-meteren, og setter selv straffen i mål. 2-1 ledelsen vår kommer også på straffe. Denne gangen er det Rene som blir felt og selv setter straffen i mål. 3-1 til Søndre kommer etter et godt innlegg fra Kimsa på høyresida. Anders går opp i duell med keeper og når ballen, men blir bokset i hue.. Trur det svartnet for meg noen sekunder der, men når jeg kommer til meg selv står Oddmund og sier «jeg heada’n i mål, jeg». Så da var det vel det som skjedde!
Dokka rekker å redusere til 2-3 før pause på heading etter corner.

Og resultatet holder seg jevnt på Dokka stadion til et godt stykke ut i andre omgang, selv om jeg vil si at Søndre kontrollerer kampen. Punkteringa kommer på et relativt overraskende vis.. trodde vel aldri jeg skulle få skrive det her, spesielt i lys av en sommerferie med lavt treningsnivå… Jeg får en pasning av Simen omtrent på midtstreken, runder en motspiller, løper fra hele Dokkaforsvaret og setter ballen til side for keeper til 2-4 (hæ??).. Noen minutter senere er det Oddmund som blir spilt gjennom på kanten, setter fart inn i boksen og sender en perfekt pasning til meg på bakre stolpe. Den er ferdiscora og bare å sette bredsida til og 2-5. Nå er vi «on fire» her, og med Øyvind Engebakken, aka. «Driblebakken» innpå banen igjen etter en liten hvil, setter vi spikern i Dokkakista. Først nok en ferdigscora assist fra Oddmund til Øyvind, deretter et godt gjennomspill fra Simen til Øyvind som løper fra et slitent forsvar og setter ballen til side for keeper. Deretter putter Oddmund selv 3-8 målet etter et godt løp og innlegg av Mats L på venstresida.

Meget god start på høstsesongen for Søndre 2, måtte det bare fortsette!