LUNNER – SØNDRE LAND 3-2

Vi reiste med en tent og godt humørfylt gjeng som ønsket å kjempe hardt, og også gjerne spille fin og god fotball.

De første 20 minuttene var det helt klart oss som var best med bra kontroll defensivt, og med tidvis bra offensivt spill. Det manglet dessverre det siste i avgjørende pasning og også i avslutningsøyeblikker.

I det 25. minutt var det Lunner helt mot spillets gang som tok ledelsen, og det på en altfor enkel måte. Feilvendt spiss fikk vende opp på drøye 16 meter, og rimelig upresset fikk han avslutte kontrollert til side for Patrick. I det 34. minutt økte de ledelsen, og det på omtrent samme måte som første scoring. Det blir vanskelig å vinne kamper når vi ikke trøkker til i avgjørende situasjoner!

To minutter senere lå ballen på Lunners målstrek etter corner, men vi klarte ikke å krige den inn over streken! 20 sekunder etter denne situasjonen har de kontret inn 0-3!!

Det var tungt å gå inn til pause med 0-3 etter å ha vært det beste laget i det meste, men vi var svakest der det gjelder mest: I begge bokser! Det var allikevel full enighet i garderoben at vi skulle kjempe på for poeng, og det gjør godt å være en del av en gjeng som ikke vil gi seg!

I det 55. minutt reduserte vi ved Robin på bakre stolpe etter flott innlegg fra vår høyre side, og samme mann krediteres for 2-3 omtrent etter samme mal som ved 1-3. Flott spill og glimrende innlegg fra Rene! Da hadde vi lagt om til 4-3-3 etter å ha satt Dag inn på banen, og nå trykket vi skikkelig på. Utrolig at vi ikke utlignet etter at ballen nok en gang lå på streken!

De siste 10 minuttene la vi om til 3-3-4, og gutta viste en herlig moral! 4 minutter på overtid fikk Vebjørn en gedigen mulighet til å utligne, men beina stokket seg da han skulle score..

Jeg synes oppriktig synd på gutta som virkelig VILLE denne gangen, og også viste mye bra spill! Etter spill og sjanser burde vi vunnet, men er smertelig klar over at vi ikke var gode nok på deres to første scoringer. Og det var dessverre det som ble avgjørende.

Vi jobber godt motivert på videre til uka, og skal kjempe hardt for seier da Ridabu kommer på besøk fredag!