Valdres G19 – Søndre Land Junior

Les Per Axel Pettersens referat fra Søndre Land Junior sin kamp mot Valdres G19. tirsdag kveld.

Veldig våte forhold med vanskelig stuss på ballen på Blåbærmyra i kveld. Valdres stiller med mange spillere som spiller 3. divisjon, men vi har et fantastisk kollektiv for tiden. Andre S kliner inn 1-0 på et kjempeskudd etter corner, men Valdres utligner etter klabb og babb. Vemund pirker inn 2-1, men nok en gang utligner Valdres raskt. Frispark som endrer retning. Ser litt ut som hjemmelaget er i ferd med å ta over, men plutselig kliner Dag inn 3-2 fra langt hold og deretter Vemund 4-2 etter flott gjennomløping fra siden. Vi har scoret 4 mål på Blåbærmyra på en omgang!!!
Både Dag og Vemund må ut med skader, ville vi klare å holde ut? Andre omgang blir fattigere på målsjanser. Jørgen har noen viktige redninger mens vi utrolig nok ikke klarer å score på gode cornere fra Mario. Saymon løper gjennom og scorer 5-2, Valdres mister litt gløden, og vi har rimelig kontroll de siste minuttene. Våte og fornøyde kan spillerne gå i dusjen med den fjerde strake seieren i 1. divisjon junior. Det er elitenivå på prestasjonene for tiden, og vi er inne blant de ti beste juniorlagene i IØFK. Gratulerer til alle involverte! Neste kamp er hjemme mot Ridabu søndag kl 13.